© 2017 2OFUS

Firmaet Sass Husum er nu ny forhandler af DanPumps A/S produkter…

 

Firmaet Sass Husum, som er både kendt og anerkendt indenfor renovering eller opførelse af større og mindre pumpestationer, får fremover også forhandlingen af DanPumps A/S produkter i Danmark.

 

Aftalen er udformet som en meddistributør aftale, således at salget fremadrettet varetages i fællesskab mellem Firmaet Sass Husum, Dansk Overpumpning A/S og DanPumps A/S. 

 

Kim Kjær Nielsen, Salgschef hos DanPumps A/S siger: 

”Vi har længe haft et ønske om at komme endnu tættere på vores kunder – så vi i højere grad kommer med i projekteringer af nye anlæg, at vi får hurtigere feedback på vores pumper – og ikke mindst hurtigt kunne udnytte disse tilbagemeldinger i vores produktudvikling. 

Så med den nye aftale forventer DanPumps A/S - dels at kunne øge salget i Danmark - dels udnytte, at vi er en dansk virksomhed, med produktion i Danmark - og derfor burde være først på markedet med nyheder, der er tilpasset behov og efterspørgsel." 

Direktør Jan Sass Husum siger: 

”Mere end 20 års personlig erfaring indenfor branchen har betydet, at vores virksomhed, trods kun få år på bagen, hurtigt er blevet en markant spiller på området. Vi er kendt som en seriøs virksomhed med et højt og fagligt kompetenceniveau. "

 

Vi vil udnytte vores gunstige placering i markedet og visionen er klar, nemlig at udbrede og markedsføre den danskproducerede pumpe DANPUMPS. Pumpen skal blive en del af kundernes naturlige valg – når der skal renoveres, bygges nye pumpestationer eller blot skiftes en pumpe. Målet er desuden, at DanPumps sikres invitation, fra kunder og rådgivere, til at deltage i licitationer. Ydermere vil vi blive en vigtig sparringspartner til DanPumps A/S – i forhold til udvikling af nye produkter. Vi skal hjælpe DanPumps A/S med at blive ”First mover” og førende på pumpemarkedet i Danmark. ”  

 

Han fortsætter: "Vi ved, at DanPumps A/S er lig med produkter i topkvalitet og har derfor aldrig været bange for at anbefale dem og bruger dem til vores kunder. Ligeledes kender vi ledelsen i DanPumps, og deres visioner for deres pumper og for fremtiden – så vi glæder os meget til samarbejdet. 

Vi ser også frem til at besøge vores mange kunder og præsentere sortimentet fra DanPumps A/S. En detaljeret strategi for salgsarbejdet er allerede udarbejdet, så meget vil ske i de kommende måneder.”